Смартфон Xiaomi 13 демонструє надзвичайно великий вибір кольорів

Невдовзі Xiaomi представить свої нові флагмани – Xiaomi 13 і Xiaomi 13 Pro. Коли саме це станеться, офіційних даних немає (за чутками, до 1 січня), зате в Мережі з’явилися нові рендери.

Картинки демонструють надзвичайно велику колірну гаму моделі, хоча вкрай сумнівно, що вона справді виявиться такою. А ось новий ракурс, що зображує телефон напівбоком, наочно демонструє, наскільки він схожий на iPhone.


Ці картинки вже прокоментував відомий інсайдер Ice Universe. Він написав у Twitter: «Не так. На жаль”. Що саме не так у цих рендерах, він не пояснив, але мова, швидше за все, саме про кольори: такої гами немає навіть у iPhone. А ось дизайн телефону на цих картинках відповідає рендерам, що раніше публікувалися в Мережі, від надійних джерел.

Нових технічних подробиць про новинку немає, але вчора інсайдер опублікував скріншот з результатами тесту Xiaomi 13 у Geekbench, і судячи з них, апарат забезпечить найвищу для Android-телефону продуктивність. Xiaomi 13 буде побудований на SoC Snapdragon 8 Gen 2 та отримає 12 ГБ оперативної пам’яті. Йому також приписують екран AMOLED з діагоналлю 6,2 дюйма, роздільною здатністю 2К та кадровою частотою 120 Гц, 50-мегапіксельну камеру та 120-ватну зарядку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.