Як отримати від 10000 до 25000 гривень грошової допомоги

Українці, які постраждали внаслідок  військових дій, зможуть отримати від 10 000 до 25 000 грн від Червоного Хреста. Розраховувати на таку фінансову допомогу в першу чергу зможуть жителі Харківщини. 

Міжнародна організація виплатить одноразову допомогу у розмірі від 10 до 25 тисяч гривень таким категоріям громадян:

  • людям, які дістали поранення внаслідок воєнних дій;
  • сім’ям загиблих мирних жителів;
  • людям, які втратили своє житло внаслідок бойових дій.

Розмір виплат відрізнятиметься. Наприклад, для людей, які отримали поранення або втратили своїх близьких через бойові дії сума компенсації складатиме 10-15 тисяч гривень. Громадянам, які втратили житло через війну, Червоний Хрест виплатить 25 тисяч гривень.

В даний момент представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста та місцева влада розробляють схеми виплат для мешканців Харківщини, зокрема Борівської територіальної громади. Після завершення розробки алгоритмів, вся необізнана ніломауія буде опубілкована на офіційних інформаційних ресурсах Борівської селищної ради. Червоний Хрест також надає допомогу жителям деокупованих територій Донецької, Харківської та Херсонської областей. Громадяни мають змогу отримати одноразову допомогу у розмірі 1200 грн. Громадяни, які перебувають за кордоном також зможуть розраховувати на допомогу від Червоного Хреста. Але її зможуть отримати лише літні люди під опікою, громадяни з дітьми та люди з особливими потребами по здоров’ю.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.