Київстар запустив тарифи на максимум: скільки тепер платитимуть абоненти

Мобільний оператор «Київстар» анонсував випуск двох нових тарифів вже цього місяця. Оператор вирішив надалі розвивати лінійку тарифів LOVE UA, перші з яких з’явились ще в червні. З 11 листопада абонентам стали доступні два нові тарифи: “LOVE UA На максимум” та “LOVE UA Без меж”.

Різниця між тарифами лише у кількості пакетних послуг. Якщо вам необхідно мати безлімітний мобільний інтернет, то вам варто обрати тариф “LOVE UA Без меж” за 275 грн/4 тижні. За таку ціну ви отримаєте безлім на дзвінки у мережі Київстар, 275 хвилин на інші мережі по Україні та за кордон, а також одна Суперсила на вибір без доплат.

Якщо в пріоритеті для вам Інтернет не є, то ви можете скористатись тарифом “LOVE UA На максимум” за 175 грн/4 тижні. У тариф входять 15 ГБ мобільного інтернету, безліміт на Київстар і 150 хвилин на інші мережі й за кордон. Також абоненти Київстар зможуть обрати одну Суперсилу на вибір у цьому тарифі. Під суперсилою мається на увазі одна додаткова послуга, з тих, що не входить у ваш тариф.

Для того, аби зажди вчасно дізнаватись про привабливі можливості, оператор радить завантажити мобільний додаток «Мій Київстар».

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.