Київстар надав українцям нові можливості

Мобільний оператор «Київстар» опублікував важливу новину для користувачів. Тепер абоненти популярних тарифних планів можуть готуватись до приємних змін. Оператор вирішив додати абонентам лінійки тарифів ТВІЙ та ВСЕ РАЗОМ додаткові послуги. Раніше абоненти могли телефонувати до 10 країн, а зараз список доповнився Іспанією, Румунією та Молдовою.

Доступні дзвінки стануть в таких тарифних планах: ТВІЙ Старт, ТВІЙ Вибір, ТВІЙ Оптимум, ТВІЙ Максимум, ТВІЙ Безлім, Смачний, ВСЕ РАЗОМ Оптимум, ВСЕ РАЗОМ Максимум, ВСЕ РАЗОМ Оптимум + ТВ, ВСЕ РАЗОМ Максимум + ТВ.

До того ж, абоненти мають можливість підключити Суперсилу, яка надає 100 безкоштовних хвилин на дзвінки за кордон. Всі актуальні можливості ви можете дізнатись в мобільному додатку «Мій Київстар».

Важливо знати, що з 1 листопада абоненти Київстар мають можливість підключити до свого основного тарифу Суперсилу від мережі супермаркетів “Сільпо” та отримувати у 15 разів більше балів на улюблені товари впродовж 14 днів у програмі лояльності “Власний рахунок”. Клієнти, які вже користуються Суперсилою у своєму тарифі від Київстар, можуть додатково підключити Суперсилу від “Сільпо” та користуватись обома відразу. Вибрати Суперсилу від “Сільпо” можна в додатку “Мій Київстар”, зателефонувавши на короткий номер 500 або ввівши код *500*32#. Акція діятиме до 1 січня 2023 року.

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.