Приватбанк покращив умови для українців

ПриватБанк повідомив своїм клієнтам, що вони мають можливість скористатися покращеними вами видачі кредитів. Бо так вирішив збільшити термін кредитування нових авто. Це означає, що громадяни тепер можуть купити авто в кредит на термін до 5 років. Перший мінімальний внесок становитиме 30%. При цьому ставка за відсотками буде від 0,01% до 14,5% річних, а рішення про надання позики або відмову в послузі буде отримано лише за кілька хвилин.

На офіційному сайті фінансової установи клієнтам представлена таблиця з умови кредитування. Кредит можна взяти на 12, 24, 36, 48 чи 60 місяців. Крім того, за допомогою калькулятора ви зможете розраховувати щомісячний внесок.

“Бути мобільним – зараз потреба. Тому ПриватБанк збільшує терміни кредитування нових автомобілів. Тепер авто можна придбати у розстрочку до 5 років із мінімальним першим внеском 30%. Процентна ставка – від 0,01 до 14,5% річних. Оформити позику в ПриватБанку – швидко та зручно. Кредитне рішення ви отримаєте буквально за кілька хвилин. А фахівці банку допоможуть з оформленням усіх документів”, – зазначили у прес-службі установи.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.