Розумна пральна машини Xiaomi Mijia Pulsator на 10 кг поступила в продажу за 4000 гривень

Пральна машина пропонує розумне зважування білизни, 10 різних режимів прання та 8 рівнів регулювання об’єму води. Як повідомляє IT House, автоматична пральна машина Xiaomi Mijia Pulsator, яку нещодавно представила Xiaomi, сьогодні надходить у продаж у Китаї за ціною 110 доларів для перших покупців. Потім ціна збільшиться до 150 доларів.

Пральна машина розрахована на 10 кг білизни, в асортименті виробника є модель на 8 кг. Xiaomi Mijia Pulsator пропонує розумне зважування білизни, 10 різних режимів прання та 8 рівнів регулювання об’єму води.

Пристрій оснащений пульсуючим двигуном з п’ятьма лопатями, який допомагає відмити плями делікатно і в залежності від типу матеріалу. Як уже говорилося, машина може визначати масу речей та автоматично вибирати потрібний об’єм води. Крім того, вона оснащена блокуванням від дітей.

Як і інші моделі Xiaomi Mijia, нову пральну машину також можна підключити до програми Mi Home та керувати нею зі смартфона або за допомогою голосового помічника. Ви можете запланувати час прання та вибирати режими.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.