Xiaomi офіційно почала продаж Mijia Smart Ceiling Light Pro для спальні та вітальні

Xiaomi Mijia Smart Ceiling Light Pro для спальні та вітальні тепер доступний для попереднього замовлення в Китаї. Модель для вітальні складається з двох прямокутних панелей, а панель для спальні кругла, обидві оточені сріблястою металевою планкою із вбудованою світловою смугою. Кожен світильник має передачу кольорів Ra95 і широкий температурний діапазон від 2700 до 6000К.


Світильник для вітальні потужністю 140 Вт може забезпечити яскравість до 10 000 люмен та підходить для приміщення площею від 20 до 50 м². Світильник для спальні меншого розміру потужністю 55 Вт має яскравість до 3700 люмен з нічним режимом, що забезпечує м’якше світло. Ви можете керувати налаштуваннями освітлення за допомогою голосових команд Xiaomi AI або через програму Mijia зі ковзною шкалою для рівнів кольору та яскравості.


Ви також можете використовувати програму, щоб встановити кілька режимів освітлення відповідно до вашого настрою, наприклад, вибрати спеціальний режим телевізора, Night Light або інші різні доступні функції. Крім того, сумісність системи розумного будинку Mijia дозволяє зв’язати світло з іншими пристроями – наприклад, ви можете налаштувати увімкнення світла при виявленні руху або відкриванні розумних вхідних дверей.

Розумний світильник Xiaomi Mijia Smart Ceiling Light Pro коштує 1199 юанів (~ 3600 гриіень) і 599 юанів (~ 1800 гривень) за версії для вітальні та спальні відповідно.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.