Xiaomi офіційно представила розумну посудомийну машинку MIJIA Smart Desktop S1

В рамках краудфандингу, Xiaomi, випустила посудомийну машинку MIJIA Smart Desktop S1, оснащену різними адаптерами, для того, щоб вам не довелося переробляти свої кухонні шафи, а тим більше модифікувати водопровід.

OTA онлайн-оновлення в режимі реального часу + додаток Mijia + функція голосового управління Xiaomi AI (за допомогою телефону, колонки і т.д.) – об’єдналися в інтелектуальне управління, щоб стати вашим особистим помічником з миття посуду. За допомогою програми можна здійснювати управління посудомийною машинкою, із затримкою “старту” о 24-й годині.

MIJIA Smart Desktop S1 оснащена двома нижніми групами 3-х лопатевих розбризкувачів, які за заявою виробника, збільшують ефективність “прибирання” на 30%, а потужні водяні стовпи (до 3 м мах.) високої температури та тиску (30 кПа вихідний тиск) очищають бруд у всіх напрямках.

Маючи алгоритми штучного інтелекту, пристрій підтримує візуальний контроль якості і може самостійно оцінювати рівень забруднення посуду, автоматично застосовуючи програму для миття.

Вона протягом 96 годин може підтримувати 99,9% антибактеріальний рівень вимитого посуду (без відкриття дверцят). Також в період від 24 до 96 годин (1 – 4 дні) вона підтримує час активної циркуляційної вентиляції, яка може регулюватися і встановлюватися через програму Mijia (кожні 24 години).

У MIJIA Smart Desktop S1 витрата води, на миття посуду, знижена на 85% порівняно з ручним миттям тієї ж кількості посуду. Вона може одночасно мити до 5 комплектів стандартного посуду (загалом 39 предметів), рибні страви або маленькі молочні горщики. Енергоспоживання одного циклу миття становить лише 0,53 кВт·год.


Для задоволення потреб сімейного життя спеціально встановлені вишукані, професійні режими миття посуду, що охоплюють різні сцени миття. Ось деякі з них:
1. Потужна, розумна та стандартна мийка у 75℃;
2. Автоматичне підбір режиму миття;
3. Щоденне миття посуду (підходить для трохи брудного посуду);
4. Дезинфікуюча мийка (безперервне очищення при високій температурі 75 ℃ підходить для стерилізації посуду);
5. Швидке миття при 55℃ протягом 40 хвилин (підходить для слабозабрудненого посуду);
6. Енергозберігаюча мийка при 56℃ (водозберігаюча та енергозберігаюча очистка, підходить для злегка брудного посуду);
7. Самоочищення при 55 ℃ та поодиноке сушіння при 75℃ (сушіння гарячим повітрям – PTC), а також, чищення камери посудомийної машини та щоденний догляд за посудомийною машиною.

На столі (стільниці) пристрій займає загальну площу ~0,19 м², важить вона 18,5 кг, номінальна споживана потужність 1500 Вт, стандартна витрата води 8,8 л (в режимі енергозберігаюча мийка) при рейтингу ефективності використання води, рівня 2 (З 5ти).


На сьогодні, ціна в рамках краудфандингу складає 4900 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.