Як покращити інтернет у квартирі: простий спосіб

Багато користувачів з часом помітили, що сигнал їхнього Wi-Fi роутеру став слабшим. Проте, не всі знають, що це можна виправити легким та доступним способом. Наступний спосіб запропонувала команда дослідників Дартмутського університету, які провели вражаючий експеримент. Вони дійшли висновку, що закріплений на антені роутера шматок алюмінієвої фольги посилює Wi-Fi-сигнал.

Сигнали Wi-Fi вдома передаються радіохвилями, а алюмінієва фольга завдяки своїй текстурі відбиває радіохвилі та передає їх у більшому масштабі. Фольга фокусує сигнал на пристрій, в результаті чого покращується якість з’єднання. Крім того, таким чином ви зможете захистити свій сигнал від стороннього втручання.

Для цього необхідно взяти шматок фольги та вирізати з нього півколо. Після цього необхідно закріпити його на аркуші паперу або картону. Картон розмістити потрібно у нижній частині півколом, аби той стояв вертикально. Наступним кроком потрібно зробити отвір у аркуші, щоб можна було протягнути антену. Встановіть коло із листом над роутером. Розмістіть антену у центрі кола з фольги.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.