Скільки часу “Київстар” може надавати інтернет і зв’язок без електрики

Внаслідок ракетних обстрілів нашої країни багато міст та селищ залишилось без електроенергії. Крім того, українці помітили, що разом з цим зникає мобільний зв’язок та інтернет. Мобільні оператори пояснили своїм абонентам в чому річ. При планових та інших відключеннях світла базові станції мають резервні джерела живлення. Після припинення централізованого електропостачання акумулятори включаються автоматично.

За допомогою батарей станція в може працювати 4-6 годин. У мирний час цього було достатньо для відновлення електропостачання. У середньому електроенергія при відключеннях відсутня чотири години. Таким чином, жодних проблем з інтернетом не повинно виникати. Однак, якщо відключення триваліші, то й інтернет зникає.

Внаслідок відсутності електроенергії неможливо користуватись роутерами, тому, зростає попит на мобільний інтернет, а мережі мобільних операторів стикаються з лавиноподібним зростанням навантаження. Через це швидкість передачі різко знижується. Через це після відключення електроенергії пропускну здатність мережі може знижуватися на 80%.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.