Новий спосіб купити необмежену кількість доларів по 36,5 гривень в Приватбанку

«ПриватБанк» надав чудову моловиість придбати валюту та зберегти свої кошти. Фінансова установа пропонує своїм клієнтам вкладати заощадження на депозит. Умовою є вкладення коштів на депозит. Таким чином, українці зможуть зберегти свої заощадження від інфляції. Програма отримала назву «Капітал», яка стартувала минулого місяця. Банк відгукнувся на заклик НБУ допомогти зберегти заощадження громадян від інфляції. Ви можете в необмеженій кількості придбати іноземну валюту за офіційним курсом Нацбанку – по 36, 57 гривні.

Відкриття такого депозитного вкладу передбачає низку умов:

  • Сума депозиту має бути не меншою за 500 доларів. Верхня межа не обмежена.
  • Поповнювати депозит неможливо, а от відкрити ще кілька нових – будь ласка.
  • Після закінчення строку зберігання коштів на депозиті, клієнту віддають усю покладену суму разом із відсотками. Але не в доларах, її конвертують у гривню – також за офіційним курсом НБУ.
  • Строк вкладів має становити від 6 місяців.

Є ризик, що за термін депозиту курс валюти може зрости. В такому випадку вкладники втратять чимало грошей. Поки НБУ найближчим часом не планує підвищувати офіційний курс долара. Тому, ПриватБанк не програє зі своєю новою депозитною пропозицією. Отже, зараз депозити ж найвигіднішим та безпечнішим способом зберегти свої кошти.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.