Vodafone попередив абонентів про глобальні зміни

Один з популярних українських мобільних операторів підтримав патріотичну ініціативу. Компанія Vodafone поділилась новинами на офіційному порталі. Акція присвячена Дню української писемності та мови, а оператор в свою чергу запропонував українцям взяти участь патріотичні ініціативі. З 7 листопада розпочнеться курс переходу українською мовою під назвою «Навчай українською».

Програма буде тривати цілий місяць, а долучитись до неї зможуть всі бажаючі хто хоче покращити свої знання української мови.В рамках ініціативи учасникам будуть даватися цікаві щоденні завдання, проводитиметься френдлі-спілкування, вебінари та онлайн-лекції. Розмовні клуби відбуватимуться як онлайн, так і в офлайн форматі. Надаватимуться аудіофайли, щоб краще запам’ятати вивчений матеріал. Тим, хто активніше, будуть видаватися спеціальні значки.

Для участі потрібно зареєструватись на сайті Єдині. Оператор також анонсував, що до Дня української писемності та української мови він готує для абонентів щось приємне. Тому, він радить слідкувати за новинами та брати участь у цікавих ініціативах.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.