5 найкращих бюджетних смартфонів осені 2022 року

З кожним роком на ринку з’являється дедалі більше недорогих смартфонів із добрими характеристиками. Якщо ви теж зараз знаходитесь у пошуках доступного смартфона, то наша нова добірка спеціально для вас. Тут ми зібрали найкращі недорогі моделі від таких відомих брендів, як Samsung, Motorola, POCO та Redmi, які можна купити дешевше за 10000 гривень.

Samsung Galaxy M13
Samsung Galaxy M13, що дебютував на світовому ринку в червні 2022 року, – це один з найбільш бюджетних смартфонів в асортименті південнокорейського бренду. Він виконаний у сучасному дизайні, що ріднить його з дорожчими смартфонами Samsung, і пропонується в декількох яскравих кольорах: зеленій, рожевій та синій.

Майже всю передню панель Samsung Galaxy M13 займає 6,6-дюймова LCD-панель з роздільною здатністю Full HD+. Смартфон має 4 Гбайт оперативної та 64 або 128 Гбайт вбудованої пам’яті та працює під керуванням мобільної операційної системи Android 12 із встановленою поверх фірмовою прошивкою One UI Core 4.1. Одна з фішок моделі – його 50-мегапіксельна основна камера.

Також смартфон може запропонувати велику батарею на 5000 мАг, яка забезпечує до двох днів роботи без підзарядки, NFC-чіп для безконтактних платежів та вбудований у кнопку живлення сканер відбитків пальців для швидкої та безпечної авторизації.

Motorola Moto G51 5G
У лінійці Motorola є дуже цікавих недорогих смартфонів. Один з них – це Motorola Moto G51 5G, який також здатний запропонувати своєму власнику підтримку роботи в стільникових мережах п’ятого покоління.

Цей смартфон Motorola обладнаний величезним 6,8-дюймовим LCD-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення зображення 120 Гц і базується на чіпсеті Qualcomm Snapdragon 480+ 5G у поєднанні з 4 Гбайт оперативної та 128 Гбайт вбудованої пам’яті з можливістю розширення за допомогою формату microSD (до 512 Гб). Керує всім встановлена ​​на борту мобільна операційна система Android 11.

Основна камера Motorola Moto G51 5G складається з 50-мегапіксельного основного датчика у поєднанні з 8-мегапіксельним модулем з ультраширококутним об’єктивом та додатковим 2-мегапіксельним сенсором. Місткість батареї складає 5000 мАг – цього достатньо, щоб забезпечити смартфону добу роботи без підзарядки, а то й довше. Також потрібно згадати про наявність сканера відбитків пальців та динаміків з Dolby Atmos.

Redmi Note 11S
Шанувальникам китайського бренду Xiaomi можемо запропонувати Redmi Note 11S Цей смартфон одягнений у стильний корпус товщиною 8,09 мм та вагою 179 грам. Його дисплей є 6,43-дюймовою AMOLED-панелью з роздільною здатністю Full HD+ і частотою оновлення зображення 90 Гц.

Серцем смартфона став чіпсет MediaTek Helio G96, потужності якого достатньо для виконання будь-яких повсякденних завдань. Об’єм оперативної пам’яті смартфона становить 6 Гбайт, а ємність вбудованого накопичувача – 64 або 128 Гбайт. Також передбачено можливість розширення пам’яті за рахунок microSD-карти об’ємом до 1 Тбайт. Роль програмної платформи виконує Android 12 із встановленою поверх фірмової оболонкою MIUI 13.

Основна камера смартфону Redmi має роздільну здатність 108 мегапікселів, а фронтальна – 13 мегапікселів. Автономну роботу забезпечує акумуляторна батарея ємністю 5000 мАг за допомогою швидкої 33-ватної зарядки.

Realme Narzo 50 5G
Realme Narzo 50 5G – це один з найкращих недорогих смартфонів. Він має вбудований в кнопку живлення сканер відбитків пальців, великий 6,6-дюймовий LCD-дисплей з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення зображення 90 Гц та вбудований 5G-модем.

Базується цей смартфон від Realme на чіпсеті MediaTek Dimensity 810 у поєднанні з 6 Гбайт оперативної та 128 Гбайт вбудованої пам’яті, а управляє всім мобільна операційна система Android 12 з оболонкою Realme UI 3.0.

Живиться апарат від батареї ємністю 5000 мАг за допомогою 33-ватної зарядки. Повністю зарядити смартфон можна приблизно за півтори години.

POCO M5
POCO M5 – це один із найновіших бюджетних смартфонів суббренду Xiaomi. Товщина його корпусу становить 8,9 мм, а маса — 201 г. Він пропонується у кількох кольорах, у тому числі у фірмовому яскраво-жовтому відтінку.

Технічні характеристики POCO M5 включають 6,58-дюймовий IPS LCD-дисплей з роздільною здатністю Full HD+ і частотою оновлення зображення 90 Гц, NFC-чіп, бічний сканер відбитків пальців і потрійну основну камеру з головним модулем на 50 мегапікселів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.