У Telegram тепер платні повідомлення

У власників Telegram-каналів з’явилася можливість монетизувати свій контент, а читачі — підтримувати улюблених авторів. Для цього було розроблено спеціальний бот, що дозволяє публікувати платні повідомлення.

Новий Telegram-бот @donate передбачає два режими: автор та передплатник. Як нескладно здогадатися, перший призначений для авторів контенту, а другий – на читачів. Налаштувавши бот, власники каналу матимуть змогу публікувати платні повідомлення. Їхній вміст буде прихований стандартною анімацією месенджера із зазначенням вартості розблокування.

Для використання робота власникам Telegram-каналів потрібно наступне:

Відкрити свій канал → Редагувати канал → Адміністратори → Додати адміністратора @donate та надати йому права публікувати повідомлення, видаляти чужі повідомлення та додавати нових користувачів.
Надіслати команду /register і у вікні, що відкрилося, ввести свої реєстраційні дані, вказавши в якості методу отримання коштів банківську карту або монети TON. Тут можна налаштувати розсилку звіту про нарахування.
На наступному етапі необхідно пройти верифікацію, відсканувавши свою особу та відправивши фотографію документа, що засвідчує особу.
Дочекатись перевірки всіх даних до отримання відповідного повідомлення від бота.
Публікація платних повідомлень виглядає так:

У роботі @donate потрібно ввести команду /my_profile.
У вікні вибрати пункт «Платний контент» і натиснути «Новий пост».
Вибрати канал, у якому потрібно опублікувати платне повідомлення.
Надіслати роботу фото або відео, яке буде опубліковано у вибраному каналі під платним захистом.
Перед розміщенням – вказати валюту та ціну доступу до публікації.
Перевірити всі дані та натиснути кнопку «Опублікувати».

У режимі передплатника користувачі зможуть переглянути список своїх передплат на Telegram-канали та історію своїх покупок за допомогою цього бота.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.