Xiaomi офіційно представила обігрівач з імітацією полум’я: українські фани будуть задоволені

У рамках масштабної презентації бренд Redmi показав графеновий обігрівач із термостатом та функцією зволожувача. Раніше Xiaomi представила схожу модель. Головна відмінність новинки – імітація відкритого полум’я для створення додаткового затишку.

Обігрівач виконаний у формі, що нагадує камін. Зверху розташовані сопла зволожувача та отвори для виходу теплого повітря. Вода зберігається у вбудованому баку, а під час роботи зволожувача пара підсвічується помаранчевим світлом за допомогою світлодіодів для імітації відкритого полум’я.

Обігрівач побудований на основі подвійного графенового нагрівального елемента – він перетворює електрику на тепло практично без втрат і нагрівається всього за три секунди. Потужність може регулюватися автоматично, якщо використовувати вбудований термостат. Він підтримує діапазон температури від 16 до 28 °C. Передбачено ручне керування через кнопки на самому приладі або за допомогою мобільного додатка.

Також новинка оснащена захистом від стрибків електрики, перегріву та впливу вологи (IPX4). Як і інші розумні пристрої Xiaomi, обігрівач можна підключити до іншої побутової електроніки Mijia та налаштувати їхню спільну роботу (автоматичне включення та інше).

Новинку можна буде придбати у Китаї за ціною $220.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.