Xiaomi випустила бездротовий пилосос лише за 28 доларів

Продуктова лінійка Xiaomi поповнилася оновленою версією бездротового ручного пилососу MIJIA Vacuum Cleaner. Друге покоління зберегло низьку ціну попередника, але разом з тим було покращено ергономіку, систему фільтрації та низку інших особливостей.

Як і модель першого покоління, Xiaomi MIJIA Vacuum Cleaner 2 оснащується двигуном потужністю 600 Вт, що забезпечує силу всмоктування до 16 000 Па. Виробник покращив конструкцію всмоктуючого каналу та модернізував циклонний повітропровід для підвищення ефективності пилососу.

Пилосос отримав більш ергономічну конструкцію ручки для зниження навантаження з руки та прозору колбу пилозбірника, що дозволяє відстежувати кількість зібраного сміття. Ще одним покращенням стала п’ятирівнева система фільтрації замість трирівневої. Так, повітряний потік створює сильну відцентрову силу, відокремлюючи сміття від повітря. Потім пил і шкідливі речовини стопоряться сталевою сіткою з точковими отворами та системою з декількох шарів, щоб на виході було тільки чисте повітря.

На кінці пилососа використовується тонка 4-сантиметрова щітка шириною 24 см, що дозволяє забиратися під меблями.

Xiaomi MIJIA Vacuum Cleaner 2 коштує стільки ж, скільки й попередня модель — лише 28 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.