Найкращі смартфони 2022 року, які коштують своїх грошей

Знаходьтеся в пошуку смартфона і хочете, щоб обраний апарат служив вам вірою та правдою та відпрацював кожну копійку, яку ви за нього заплатили? Тоді ви потрапили на адресу. У нашій новій добірці ми зібрали сім найкращих смартфонів 2022 року, які коштують свої гроші.

Samsung Galaxy M52 5G

Samsung Galaxy M52 5G – це багатофункціональний смартфон за розумною ціною, який практично позбавлений серйозних недоліків. І це один з найкращих варіантів для тих, хто шукає смартфон із відмінною продуктивністю, чудовим дисплеєм з високою частотою оновлення зображення, підтримкою 5G та високою автономністю.

Крім того, смартфон працює під управлінням One UI, який по праву вважається кращим інтерфейсом для Android в галузі.

Samsung Galaxy A52, брат-близнюк Galaxy M52, теж є гарним варіантом за свої гроші, якщо ви шукаєте смартфон середнього класу і не потребуєте підтримки 5G. Його продуктивності більш ніж достатньо для виконання більшості завдань, у тому числі для запуску багатьох ігор, має відмінний дисплей, незважаючи на те, що частота оновлення зображення у нього не 120, а 90 Гц, стереодинаміки і корпус, надійно захищений від води та пилу . Крім того, для цієї моделі Samsung обіцяє три великі оновлення Android.

POCO F3

Цей смартфон виділяється серед конкурентів своєю високою продуктивністю та функціоналом. Незважаючи на те, що він належить до середнього класу, всередині нього встановлений чіпсет Qualcomm Snapdragon 870, компанію якому складають до 8 Гб оперативної і до 256 Гб вбудованої пам’яті. Крім цього, апарат також підтримує підключення 5G і має систему охолодження LiquidCool 1.0 Plus.

Дисплей POCO F3 являє собою AMOLED-дисплей із частотою оновлення зображення 120 Гц та підтримкою технологій HDR 10+ та DC Dimming.

Окремо варто згадати привабливий дизайн апарату та велику батарею на 4520 мАг, яка забезпечує йому бездоганну роботу протягом усього дня.

OnePlus Nord CE 5G

Цей смартфон має привабливу ціну і може похвалитися великим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+ з частотою оновлення зображення 90 Гц, високою яскравістю, різкістю та широкими кутами огляду.

Всередині OnePlus Nord CE 5G встановлений чіпсет Qualcomm Snapdragon 750G 5G доповнений до 12 Гбайт ОЗУ. Об’єм вбудованого накопичувача у максимальній комплектації досягає 256 Гбайт.

Є у цього смартфона OnePlus потрійна камера з головним датчиком на 64 мегапікселя. А батарея на 4500 мАг забезпечує влаштування цілий день роботи без підзарядки. А завдяки підтримці 30-ватного проводового заряджання повна зарядка смартфона займе близько 45 хвилин.

Redmi Note 11 Pro

Redmi Note 11 Pro поєднує в собі доступну ціну та відмінні характеристики. Він оснащений 6,67-дюймовим AMOLED-дисплеєм із частотою оновлення 120 Гц.

Для фото- та відеозйомки у нього є чудова квадрокамера з головним 108-мегапіксельним датчиком на задній панелі.

Одна з головних фішок смартфона – великий акумулятор ємністю 5000 мАч з підтримкою швидкого заряджання потужністю 67 Вт, що дозволяє зарядити пристрій від 0 до 100% менше ніж за півгодини. Також у апарату Redmi є NFC-чіп, стереодинаміки, 5G-модем та захищений від бризок корпус зі скла.

Google Pixel 6

Ціна минулорічного флагмана Google може сподобатися далеко не всім, хто шукає смартфон середнього класу, але, повірте, він вартує своїх грошей.

По-перше, він працює на розробленому спеціально для нього процесорі Google. По-друге, виробник обіцяє до п’яти років оновлення безпеки. А оновлення ОС Pixel 6, як і інші пристрої серії Pixel, отримуватиме раніше за всіх.

Крім цього, Pixel 6 може запропонувати бездротову зарядку, 50-мегапіксельну основну камеру і підтримку 5G. Все це робить смартфон чудовим варіантом для покупки, особливо після недавнього зниження ціни у зв’язку з виходом Pixel 7.

Asus Zenfone 9

Випущений в 2022 році Asus Zenfone 9 – відмінна пропозиція для користувачів, які віддають перевагу компактним смартфонам.

Він обладнаний 5,9-дюймовим AMOLED-дисплеєм з високим співвідношенням до площі передньої панелі, роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення зображення 120 Гц.

Серцем цього флагмана Asus став процесор Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, поєднаний у топовій конфігурації з 16 Гбайт оперативної пам’яті типу LPDDR5 та вбудованим накопичувачем типу UFS 3.1 на 256 Гбайт. Ще одна фішка Asus Zenfone 9 – його 50-мегапіксельна основна камера Sony з оптичною стабілізацією зображення по шести осях.

Oppo Reno 8 Pro

Oppo Reno 8 Pro – хороший смартфон за свої гроші завдяки потужному процесору, великому акумулятору, якісному дисплею та підтримці швидкої зарядки.

Він сподобається любителям ігор, адже всередині його встановлено процесор MediaTek геймерського рівня.
Потрібно визнати, що дизайн Oppo Reno 8 Pro – один із найпривабливіших у своєму класі. А швидка 80-ватна зарядка, завдяки якій повністю зарядити смартфон можна менше ніж за півгодини, вигідно вирізняє його на тлі конкурентів.

 

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.