Нові виплати з 20 жовтня по 2200 гривень: кому дадуть допомогу

Протягом війни чимало українців отримали право на отримання низки соціальних виплат. Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій зробили важливе повідомлення щодо отримання соціальної допомоги. Українці, які проживають в деокупованих регіонах та не виїжджали звідти можуть отримати державну допомогу. Розмір допомоги становить 2 тисячі гривень.

Крім того, також існують виплати від Міжнародного комітету Червоного хреста. Виплата є одноразовою у сумі 1200 гривень. Виплати вже почали отримувати жителі деокупованих населених пунктів в Херсонській, Харківській, Донецькій областях. Кошти громадяни отримують в пересувних відділених Укрпошти. Для того, аби отримати виплати необхідно звернутися до військових адміністрацій або органів місцевого самоврядування. З собою потрібно мати документи, які посвідчують особу. Після цього сформують заявки та внесуть їх до відповідних списків.

Також українці зможуть подавати заявки на отримання виплат від міжнародних організацій через платформу «єДопомога». Пріоритет надається вразливим категоріям населення: наприклад, пенсіонери, особи з інвалідністю, багатодітні родини тощо.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.