ПриватБанк встановив нові обмеження на видачу готівки

«ПриватБанк» повідомив українців про зміну обмежень стосовно зняття валюти. У зв’язку з дефіцитом готівки фінансова установа встановила обмеження стосовно видачі валюти з депозитів. Тепер громадяни зможуть зняти до 1000 доларів або 1000 євро на день. Це пов’язано з тим, що сума депозиту у воєнний час не повинна перевищувати 50 тис. грн на місяць.

Українці, які користуються послугами «ПриватБанку» зможуть купити валюту на цю суму та покласти її на депозит. Такі обмеження збережуть баланс між попитом та пропозицією. Рішення меж на меті уникнути масового відтоку капіталу. У касаз банку клієнти зможуть отримати максимум 100 тис. грн на день. Проте, потрібно попередити банк зазделегідь, аби фінансова установа мала гроші на момент вашого приходу.

Різні українські банки мають індивідуальні обмеження на зняття готівки. На сьогоднішній день проблеми з доставкою валюти з-за кордону продовжуються, і НБУ 20 вересня вже втретє обміняв банкам готівкової валюти на 100 мільйонів доларів та 20 мільйонів євро, щоб підкріпити каси банківських установ.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.