Xiaomi випустила дешеву морозилку, яка здатну днями працювати без електрики

Xiaomi представила морозильну камеру MIJIA Freezer 203L. У ній використовується високоефективна система заморозки, що дозволяє максимально швидко охолоджувати великі обсяги продуктів. Крім того, навіть у разі вимкнення електрики вона зможе підтримувати необхідну температуру протягом кількох днів.

Xiaomi MIJIA 203L оснащена окремим контейнером для різних невеликих продуктів, до яких потрібний швидкий доступ, а її загальний об’єм становить 203 літри. Морозильна спроможність становить 9 кг на 12 годин. За словами виробника, морозилка вміщує близько 80 кілограмів свинячих ребер і здатна заморожувати 36 м’ясних страв на день.

Новинка використовує систему рівномірного спірального охолодження і може запропонувати чотири температурні режими: мікрозаморожування, звичайне заморожування, швидке заморожування та охолодження. Морозилка може похвалитися ударостійким корпусом, низьким рівнем шуму, високою енергоефективністю та тривалим терміном служби. Також у MIJIA 203L є знімний ущільнювач дверей і роликові ніжки.

Виробник заявляє, що у разі відключення електроенергії морозилка зможе зберігати продукти замороженими до 100 годин – трохи більше 4 днів. Для керування передбачена лише одна ручка, що дозволяє вибрати потрібний режим.

Вартість MIJIA Freezer 203L у Китаї складає 154 долари.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.