Українці що отримують пенсію на картку Приватбанку і Ощадбанку можуть припинити виплати

Фінансові установи звернутись до своїх клієнтів з важливим оголошенням. Річ у тім, шо пенсіонери можуть більше не отримувати пенсії. Адже більшість пенсіонерів отримує свою пенсію на банківську карту. Проте, у селищах люди продовжують отримувати гроші на відділеннях пошти або з допомогою листоноші.  Якщо громадяни не будуть користуватись пенсійною карткою протягом 6 місяців, то кошти на неї зараховуватись не будуть. Тому, банки рекомендують періодично проводити операції з карткою, якщо ви накопичуєте пенсію.

Якщо протягом 6 місяців не карткі не буде спостерігатись активність, то пенсійні виплати можуть припинити. Звичайно, ви матимете змогу відновити карту шляхом написання відповідної заяви у відділенні пенсійного фонду, але краще уникати таких ситуацій. Якщо громадяни, які перебували в окупації, не отримували по кілька місяців пенсію, то для них існує окрема процедура. На Харківщині Укрпошта вже почала видавати людям гроші одразу за всі місяці.

Громадяни з деокупованих територій можуть поїхати на підконтрольну Україні територію, можуть забрати свої виплати в Ощадбанку. З собою потірбно мати паспорт й ідентифікаційний код.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.