У iPhone 14 Pro з’явився Android клон лише за 3000 гривень

У китайських інтернет магазинах з’явився оригінальний товар. Смартфон, що зовні нагадує новий флагман Apple, продається за набагато доступнішою ціною — втім, її легко пояснюють далеко не топові технічні характеристики «клону».


Смартфон з назвою i14 Pro Max і 6,51-дюймовим дисплеєм здалеку дійсно можна прийняти за флагман Apple, але тільки з боку задньої кришки. Поблизу його видають ширші рамки дисплея, а також невідповідна форма вирізу — імовірно, творці апарату при розробці його дизайну ґрунтувалися на ранніх витоках про оригінальний смартфон.

Характеристики гаджета дуже скромні: 3 ГБ оперативної пам’яті, накопичувач на 32 ГБ і неназваний процесор з підтримкою мереж 4G. Рітейлери з Піднебесної пропонують гаджет за ціною $72, тоді як топова конфігурація iPhone 14 Pro Max коштує близько $1700.

Крім того, виробник “клона” вже анонсував його більш просунуту версію. Апарат з чіпом MediaTek Dimensity 9000 та 6,8-дюймовим екраном матиме 16 ГБ ОЗУ та 1 ТБ вбудованої пам’яті, а також отримає підтримку функції розпізнавання обличчя та акумулятор ємністю 7800 мАг. Дата початку продажів і ціна такого смартфону наразі невідомі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.