ПриватБанк почав виплату фіндопомогу своїм клієнтам та додатково 5000 гривень

«ПриватБанк» повідомив своїх клієнтів про старт нової фінансової допомоги. Отримати її зможе лише певна категорія громадян. Мова йде про клієнтів, які отримують матеріальні виплати від міжнародної Продовольчої організації ООН для внутрішньо переміщених осіб.

Банк додав, що виконавши умови, громадяни зможуть отримати сертифікат сертифікат до 5000 грн або поповнення мобільного рахунку на 50 грн. Для цього необхідно зареєструватись на сайті – https://newpromos.privatbank.ua/pidtrymky_zabahato_ne_buvaye?fbclid=IwAR3G4ST5hKpAg8qm6jtqtODWORfx5ufJ-fjsylSrBDgX94AuA4HtIqAu. Далі вам необхідно дочекатись допомогу від ООН через Western Union на картку Mastercard ПриватБанку. Після цього потірбно зробити дві транзакції у 500 грн.

Виконавши вищевказані умови, клієнтам гарантовано надішлють 50 грн на поповнення рахунку, а ще 50 користувачів матимуть можливість щомісяця отримати 5000 грн у вигляді подарункового сертифіката. Якщо ви нк мажте картку Mastercard, то її можна з легкістю оформити та отримати у відділенні ПриватБанку. Ви також зможете у мобільному додатку «Потват24» оформити її онлайн. Для цього необхідно в розділі «Гаманець» знайти пункт «Карти» та «Додати Digital карту».

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.