Xiaomi офіціно представила розумний очищувач води

Асортименти розумних очищувачів води Xiaomi поповнив проточний фільтр Water Purifier 1600G. Він поставляється в комплекті з краном, оснащений OLED-дисплеєм для контролю ресурсу фільтрів та може похвалитися функцією вимірювання жорсткості водопровідної води.

 

Новинка в плоскому корпусі оснащується двома елементами, що фільтрують. За заявою виробника завдяки використанню мембрани зворотного осмосу ступінь очищення води від сторонніх домішок досягає позначки 99,7%. Продуктивність пристрою становить 4,25 л/м. Заявлений ресурс змінного стандартного картриджа – до двох років, а зворотноосмотичної мембрани – до шести років, залежно від інтенсивності використання.

 

Комплектний кран оснащений OLED-дисплеєм, який інформує про необхідність заміни фільтрів, а також вимірює значення мінералізації (TDS) – за цим параметром можна судити про жорсткість води. Серед інших особливостей новинки відзначаються функція автоматичного промивання мембрани та можливість роботи при низькому тиску у водопровідних трубах.

 

 

Xiaomi Water Purifier 1600G вже доступний для замовлення в Китаї за ціною $567, а після старту продажів очищувач буде коштувати $652.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.