Як в Xiaomi встановити головну особливість iPhone 14 Pro

Велич компанії Apple полягає в одній єдиній деталі, яка важливіша за будь-які гаджети, ноутбуки та операційні системи, я звичайно ж кажу про вплив на весь ринок електроніки. Конкуренти іронізують над новинками Apple, а потім мовчки копіюють видаючи за власне ноу-хау, так було і з комплектацією смартфонів, і концепцією ноутбуків, і з прямими гранями корпусу, і зненацька (ні) з “Dynamic Island” – головною особливістю iPhone 14 Pro .

У той час як виробники Android працювали над зменшенням отвору під фронтальну камеру, як би соромлячись його, в Apple зробили величезний (за мірками конкурентів) виріз, який у результаті став головною особливістю, що продає нового iPhone.

Глава компаній “Xiaomi Group China” та “Redmi” (Лу Вейбінг) у своєму особистому блозі ставить цілком конкретне питання користувачам смартфонів: “Вам потрібен “Dynamic Island” у Redmi K60?”

Минулого разу, коли фігура такої величини цікавилася чимось у власників смартфонів Xiaomi, питання стосувалося додавання надшвидкої зарядки потужністю 120 Вт, результат відомий (вже на 200 Вт у розробці).

Тому я протестував всі наявні на даний момент теми MIUI, плагіни інтерфейсу та окремі програми, знайшов найкраще (в плані анімації) і хочу розповісти про налаштування, щоб кожен міг встановити його на свій смартфон та скласти власну думку.

Після встановлення програми (посилання нижче) необхідно видати кілька дозволів, для цього натисніть кнопку активації програми.

На екрані з’явиться меню з двома варіантами, виберіть правий, а потім стане доступний розділ з різними пунктами налаштувань доступу (все безпечно, я перевірив).

Заходьте в кожен із розділів і по черзі дозволяєте застосунку доступ на:

Відображення поверх інших програм, щоб програма могла показувати повідомлення на робочому столі та інших програмах.
Доступ до повідомлень, щоб програма змогла виводити потрібну інформацію.
Доступ до спеціальних можливостей, які потрібні для всіх сторонніх додатків, що стосуються зміни інтерфейсу системи.


Після цього потрібно зайти в налаштування програми та активувати два пункти, щоб динамічні повідомлення працювали по всій системі.

І на завершення потрібно показати додатку, де знаходиться виріз фронтальної камери на вашому смартфоні, робиться це за допомогою чотирьох перемикачів. На моєму значення Redmi наступні.

Прямо в інтерфейсі програми можна побачити які повідомлення доступні, а також подивитися як буде виглядати анімація підключення зарядки, навушників, включення беззвучного режиму і так далі, для цього достатньо натиснути на варіант повідомлення, що цікавить.

Після добового тестування можу сказати, що на мою думку, коли динамічні повідомлення стануть частиною MIUI і отримають підтримку мов, вони безумовно отримають позитивні відгуки деяких користувачів, але чи потрібне таке пряме копіювання?

Android (і MIUI зокрема) завжди були самобутніми і я ніколи не розумів навіщо перетворювати Android на iPhone, адже купуючи Xiaomi ви купуєте MIUI, а не iOS, що логічно. Тому нехай “Dynamic Island” залишиться в iPhone, а розробникам Xiaomi рекомендую зосередитися на вирішенні існуючих проблем MIUI.

Перетворити айфон на сяомі тут

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.