Скільки потрібно працювати, щоб накопичити на iPhone 14 Pro у різних країнах

Компанія Picodi п’ятий рік поспіль складає рейтинг «Індекс iPhone», в якому представлена ​​інформація про те, за скільки середньостатистичний житель тієї чи іншої країни може накопичити на новий смартфон від Apple. На цей раз розрахунки велися щодо базового iPhone 14 Pro з накопичувачем на 128 ГБ.

Індекс iPhone вказує, скільки жителям тієї чи іншої країни потрібно працювати, щоб придбати iPhone 14 Pro з урахуванням локальних середніх зарплат. Найдовше доведеться накопичувати середньостатистичного мешканця Туреччини — 146,7 дня. І це не дивно, адже у цій країні найвищі ціни у світі на «яблучні» смартфони. З помітним відривом на другому місці з кінця знаходяться Філіппіни (90,9 дні), а на третьому – Бразилія (74,2 дні).

Найшвидше накопичити на новенький iPhone 14 Pro може середньостатистичний житель Швейцарії – всього за 4,6 дні. У США доведеться попрацювати на день більше.

Проте портал не порахував індекс в Україні, адже смартфон поки що не надійшов у продажу. Очікується, що ціни на новинку стартуватимуть із 42 тис. грн.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.