Портативний акумулятор Xiaomi надійшов у продаж: дуже корисний пристрій на зиму в Україні

Перший портативний акумулятор Xiaomi, призначений для одночасної зарядки великої кількості пристроїв та живлення побутової техніки, надійшов у продаж у Китаї за ціною 865 ​​доларів.

Портативний акумулятор Xiaomi Mijia Outdoor Power Supply 1000 Pro отримав «гібридну літієву батарею з твердим та рідким електролітом», яка зазвичай використовується у високотехнологічних транспортних засобах на нових джерелах енергії. Акумулятор відповідає ступеню захисту IP67.

Місткість акумулятора дорівнює 1022 Вт•ч (280 000 mA•h), він витримує більше 1000 циклів зарядки при збереженні ємності та містить у корпусі 21 вбудований датчик температури для забезпечення безпеки.

Пристрій отримав велику кількість роз’ємів, підтримку до 13 пристроїв для одночасної зарядки, а двонаправлений інвертор з чистою синусоїдою дозволяє використовувати його як домашній резервний пристрій зберігання енергії. Пікова потужність складає 1800 Вт. Пристрій можна заряджати від мережі, сонячних панелей та автомобільного прикурювача. Від мережі він заряджається до 80% за 50 хвилин, а до 100% – за півтори години.

Як ми вже повідомляли, разом із ним була представлена ​​сонячна панель Xiaomi потужністю 100 Вт. Портативний акумулятор Xiaomi підтримує паралельну зарядку з двох сонячних панелей одночасно потужністю до 200 Вт.

 

При підключенні через програму Mijia можна контролювати пристрій, отримуючи інформацію про живлення по кожному порту.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.