Amazfit представила GTR 4 та GTS 4 з покращеним GPS та сенсором BioTracker

Компанія Amazfit на виставці IFA 2022 представила GTR 4 і GTS 4 — новий спортивний смарт-годинник з покращеним GPS-позиціонуванням та оновленим сенсором BioTracker. Також годинник підтримує набагато більше видів тренувань і навчився швидко вимірювати основні показники організму.

У GTR 4 встановлений круглий AMOLED-екран діаметром 1,43″, у GTS 4 – такий же, але прямокутний екран діагоналлю 1,75″. Також відрізняється час роботи від АКБ. GTR 4 здатні протриматися одному заряді до 14 днів, а GTS 4 — до семи. В іншому показники збігаються. Через годинник можна говорити телефоном, транслювати музику в Bluetooth-навушники та викликати голосового помічника Alexa. Розміри GTR 4 становлять 46 x 46 x 10,6 мм, GTS 4 – 42,7 x 36,5 x 9,9 мм.


Тепер замість односмугової системи GPS обидві моделі підтримують дводіапазонний GPS для впевненого прийому сигналу в лісовій місцевості та за хмарної погоди. За словами представника Amazfit, нововведення покращує прийом GPS-сигналу вдвічі. Модернізація сенсора BioTracker полягає у прискоренні його роботи: тепер за 45 секунд він здатний виміряти ЧСС, частоту дихання, рівень стресу та насичення крові киснем. А для прихованого моніторингу протягом доби є всі показники, крім частоти дихання.

Режими відстеження тренувань наразі налічують 150 видів спорту. З них 8 типів активності годинник розпізнає сам і автоматично розпочне запис тренування. Окрім інших програм, отримані результати тепер можна надіслати ще й у Runtastic.

Про дату початку світових продажів поки не повідомляється.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.