Українці можуть оформити 33000 гривень грошової допомоги: як отримати

Внутрішньо переміщені особи окрім щомісячної допомоги зможуть отримати кошти від інших міжнародних організацій. Одразу кілька міжнародних організацій вирішили допомогти українцям, яким довелось покинути рідні місця в пошуках безпеки. Детальніше про допомогу нагадало Міністерство соціальної політики. Перш за все вам необхідно подати заяву на платформі «єДопомога».

  1. ЮНІСЕФ. Допомога надається багатодітним сім’ям з 3 або більше дітьми до 18 років, один з яких, як мінімум, повинен бути у віці до 2-х років. Сума матеріальної виплати становить 2220 гривень на кожного члена сім’ї, але не більше ніж на 5 осіб.
  2. Міжнародна організація міграції. Допомогу зможуть отримати особи з інвалідністю, у тому числі з-поміж ВПО. Розмір виплати – 2220 грн на кожного члена сім’ї. Допомога буде нараховуватись протягом 3-х місяців.
  3. Червоний Хрест надає допомогу малозабезпечені сім’ям-переселенцям. Розмір матеріальної допомоги становить 2500 грн.
  4. Допомога у рамках Всесвітньої продовольчої програми ООН. У пріоритеті також ВПО з постраждалих областей – Донецької, Луганської, Одеської, Харківської, Запорізької, Миколаївської та Херсонської областей. Сума 2220 грн на кожного члена домогосподарства, але до 3-х осіб протягом 3-х місяців.
  5. Допомога від Верховного комісара ООН у справах біженців. У пріоритеті – пенсіонери з-поміж ВПО, які отримують пенсію до 3000 грн. Їм сплачуватимуть 3 місяці по 2220 грн.
  6. Допомога від RED ROSE CDS LIMITED. На пілотній стадії допомога надається пенсіонерам та особам з інвалідністю у складі ВПО. Розмір – 2220 грн на кожного члена сім’ї з можливістю продовження.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.