Через 3 дні деякі заробітчани зможуть виїжджати за кордон через Дію

Ще одна категорія громадян невдовзі зможе перетинати кордон України після довгих прохань. Мова йде про українських моряків: проте, для перетину кордону є декілька важливих умов. Радісною новиною поділився Денис Шмигаль, прем’єр-міністр України.

Українські моряки досить довго домагались дозволу виїзду за кордон. Про це свідчать численні коментарі у публікаціях українських топових чиновників. Врешті решт, морякам вдалось отримати дозвіл на перетин кордону. Денис Шмигаль повідомив, що виїжджати за кордон зможуть чоловіки, які є членами екіпажів морських та річкових суден та продовжують працювати на судах. А також студентам (курсантам) навчальних закладів, які мають пройти практичну підготовку на судні.

Україна залишається світовим лідером за кількістю висококваліфікованих моряків. Кількість українців, що працюють за кордоном на торгових судах складає 100 тисяч моряків. Це означає, що громадяни зможуть забезпечити стабільне надходження валюти до України. Для перетину кордону є лише одна важлива умова: моряки зможуть перетинати кордон виключно за погодженням територіального центру комплектування.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.