MIUI встановлює нові рекорди

Згідно з нещодавно опублікованим фінансовим звітом Xiaomi, кількість користувачів прошивки MIUI цього року досягла рекордних показників як на домашньому, так і на світовому ринку. Свою заяву Вендор підкріпив відповідними цифрами статистики.

За даними компанії, у червні цього року кількість активних користувачів MIUI перевищила 500 мільйонів чоловік і на сьогодні становить близько 547 мільйонів (з них 140,2 мільйона в Китаї). Цей результат став абсолютним рекордом бренду. За весь другий квартал цього року було зареєстровано 17,8 мільйонів нових користувачів MIUI по всьому світу, з яких 4,6 мільйона людей проживають на території КНР.

Розповіла компанія і про свої прибутки. Так, виторг від реклами на домашньому ринку склав 4,5 мільярда юанів (близько 650 мільйонів доларів) — на 0,6% більше, ніж за аналогічний період минулого року. На думку незалежних аналітиків, такі показники можуть бути пов’язані зі скороченням доходів від попередньо встановленої реклами, а також зниження відвантажень смартфонів через дефіцит комплектуючих.

З іншого боку, Xiaomi вдалося “відігратися” на глобальному ринку – той у першій половині 2022-го приніс на 50% більше у порівнянні з минулим роком. Аналітики пов’язують це з розширенням списку країн, які офіційно продають продукти компанії, і зростанням популярності фірмових сервісів.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.