Як отримати вигідну іпотеку на житло під 3% на 20 років через “Дію”

Нещодавно ми писали про запуск доступного житла «Доступна іпотека». Зараз з’явилась детальна інформаці. Уряд повідомив,  що програма почне діяти з жовтня. Взяти учать у ній зможуть військовослужбовці, працівники сектору безпеки та оборони, медики, вчителі, педагогічні працівники та науковці закладів державної та комунальної форм власності.

Юлія Свириденко, представник з Міністерства економіки міністра, розповіла деталі змоги . Процедура є повінстю цифровізованою: це дозволить в автоматичному режимі дозволяє автоматично підтягувати необхідні дані про заявника, швидко взаємодіяти з банками, перевірити інформацію та повноту даних. Все це заощадить час та зніме бюрократичні перепони. Взяти участь у програмі зможуть громадяни від

віком від 18 до 70 років, які не мають житла або володіють нерухомістю менше 52,5 кв. м і ,звичайно , платоспроможними.

Спочатку потірбно оформити заяву у державному порталі «Дія». Далі ви чекаєте відповідь від відповіді банку “Дії”. Потім вам запропонуєтся на пільгових умовах придбати нерухомість. Далі необхідно буде укласти договори з банком та договір купівлі-продажу квартири. Міністерство нагадує, що другий етап програми розпочнеться з 2023 року.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.