Смарт центр розумного будинку Xiaomi на 100 пристроїв оцінений у 28 доларів

Екосистему розумного будинку Xiaomi незабаром поповнить новий гаджет: центральний шлюз під назвою Smart Multi Mode Gateway 2. Він оснащений модулем Wi-Fi із захистом від перешкод, підтримує три додаткові протоколи зв’язку (Bluetooth, Bluetooth Mesh та Zigbee), а також здатний підключати до єдиної смарт-мережі понад сто пристроїв.

Гаджет «чіпляється» до роутера через Ethernet, що забезпечує стабільний сигнал навіть за великої площі квартири. При цьому шлюз може поєднувати в домашній екосистемі пристрою з різними протоколами. За заявою виробника, потужності двоядерного процесора та 128 МБ ОЗУ вистачає для коректної роботи до 100 підключених гаджетів одночасно.

Новинка підтримує створення різних сценаріїв. Наприклад, відкриття розумного дверного замку Xiaomi може активувати включення освітлення та закриття автоматичної штори. Корпус Smart Multi Mode Gateway 2 виготовлений із пластику, стійкого до впливу ультрафіолету та високих температур (рівень вогнестійкості V-0). Ціна новинки на краудфандингу складає $28. Дата початку роздрібного продажу пристрою стане відома пізніше.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.