Готуємося до складної зими в Україні: як вибрати надійний і економічний обігрівач

Українці повинні бути готовими до того, що наступний опалювальний сезон буде найскладніші за всі роки. Повідомляється, що газу на проходження сезону не вистачить. Українців попередили, що температура в будинках буде на 2 градуси нижчою за звичайну норму. Тому, варто подумати про обігрівівач для квартири/будинку. Ми підготували для читачів характеристики різних обігрівачів.

Спочатку потрібно оцінити стан електропроводки вашого будинку. Для цього потірбно скористатись послугами електрика. Пам’ятаємо, що старі будинки мають не досить надійну проводку, яка може не витримати такого навантаження. Український ринок має широкий вибір, де ціна стартує від 287 гривень до понад 30 тисяч гривень.

  1. Широкого попиту набувають керамічні обігрівачі. Їх ціна стартує від 1500 гривень. Їх плюс в тому, що вони безпечні та не випалюють кисень у кімнаті. Недоліком є те, що вони крихкі та служать лише як додаткове джерело обігріву.
  2. Також є олійні обігрівачі, ціна яких розпочинається від 6200 гривень. Їх перевага в тому, що вони також не випалюють кисень у приміщенні та захищені від займання. Пристрій легкий у транспортуванні, а головне — гарно обігрівають невелике приміщення. Їх мінус в тому, що вони є важкими та довго нагріваються. Через склад олії в обігрівачі їх не варто встановлювати в кімнаті з дітьми.
  3. Трішки дорожчими є інверторні кондиціонери. Ціна у магазинах стартує від 12 000₴. Вони користуються попитом, адже вони є високоефективними та підтримують заданого мікроклімату. Крім того, дані кондиціонером охолоджують вас влітку, а гріють взимку. Недоліком є висока ціна та складний процес становлення.
  4. Найбільш популярними в мережі є тепловентилятори. Середня ціна в магазинах становить 700₴. Їх перевага в тому, що вони є безпечними, легко транспортується, прості у використанні та мають бюджетну ціну. Недоліком є шумна праця та обігрів лише невеликої локації.
  5. UFO. Їх ціна в магазині стартує від 5500₴. Вони мають високий ККД, здатні обігріти велику кімнату та їх можна переносити з одного приміщення до іншого. Їх мінус в тому, що вони мають зовнішній гарячий елемент, який може становити небезпеку.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.