Нова тема Inside Cool для MIUI 12.5 приємно здивувала фанатів Xiaomi

Хочу показати вам нову роботу дизайнера Rohit, яка адаптована для двох режимів установки і містить екран блокування, що настроюється, з можливістю вибору відображуваних об’єктів. Та й загалом тема гармонійна та симпатична в обох режимах.

Анімація зарядки симпатична. При першому завантаженні на локскрині відображається інформація про погоду, пройдені кроки, заряд батареї, будильник і час. Ви можете вибрати, що саме бажаєте бачити на своєму екрані. Для цього треба викликати додаткову панель зліва коротким свайпом вниз/верх у самому низу екрана посередині і вимкнути непотрібне або навіть все. Також на головному екрані є доступ до ліхтарика та камери.

Свайп зверху вниз праворуч відкриває додаткове меню з налаштуваннями WiFi, bluetooth, звуку та інтернету. Тут є музичний плеєр та інформація про використаний трафік, заряд батареї, крокомір.

Віджет на робочому столі чудовий і гнучко налаштований і має великий вибір відображення і стилів годинника, і виду самого віджету. Можна навіть збільшити або зменшити відстань між *кубиками* в залежності від розміру вашого екрану, а також поставити ті програмки, тобто вибрати з наявних, а їх зліва 18 штук, праворуч 17 і налаштувати їх фон від напівпрозорого до темного використовуючи меню, яке з’являється під час натискання внизу кнопки *Quit*. Барвистий і яскравий іконопак.

У центрі управління активовано оператора мобільного зв’язку. Для тих, що використовують шторку в згорнутій 5, розгорнутій 4 ярлика в ряду. Повідомлення розділені. У налаштуваннях змінено мініатюри програм. У дзвонилці англійський номеронабирач в обох режимах. Фото вихідного дзвінка звичайне.

Тест на MIUI 12/12.5/13, ANDROID 10/11/12. На 13 версії в налаштуваннях не скрізь застосували сині скіни і в новому центрі управління не адаптовані тогли bluetooth і ліхтарика. Але якщо центр управління старого зразка, то там відображається все як треба.
Для тих, хто використовує дзвонилку від Гугла, нагадаю, що темами вони не змінюються. Дивимося скріншоти та ділимося своїми враженнями:

І кілька скріншотів із темного режиму:

Тема доступна в регіонах Україна, але краще переключити на Індія. Тему можна знайти в додатку тем Сяомі ввівши в пошуку назву теми. Після застосування рекомендується перезавантажити пристрій.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.