“Київстар” відключить зв’язок та інтернет у цілій лінійці тарифних планів

Мобільні оператори під час війни намагаються робити все для того, аби абоненти постійно залишались на зв’язку. Крім того, оператори продовжують модернізувати свої тарифи, аби вони завжди залишалися актуальними. Так, мобільний оператор Київстар звернувся до своїх абонентів з важливою новиною. Клієнтам оператора необхідно перевірити свої тарифи. Отже вже незабаром в деяких тарифах буде відключений інтернет. Про це оператор повідомив на своїй офіційній сторінці.

Річ у тім, що починаючи з 1 вересня фізичним особам не будуть надаватися послуги фіксованого зв’язку на умовах тарифних планів Основний, Інтернет, Інтернет VAS та Інтернет/Зона 1. Але оператор обов’язково запропонує інші варіанти, які можуть замінити попередні скасовані послуги. Наприклад, фізичні особи зможуть обрати «Домашній інтернет», фіксований інтернет, мобільний зв’язок або послугу інтернет-телебачення «Київстар ТБ». Детальну інформацію ви можете дізнатись за номером 0800300000.

Також фізичні особи зможуть скористатися тарифом «Домашній інтернет». Підключення є локальним та має швидкість до 100 мегабіт на секунду. До того ж, клієнти зможуть скористатися безкоштовною послугою: обрати «Суперсилу». Крім того, перші 3 місяця клієнти будуть платити за послугу всього 125₴, але після цього терміну ціна буде становити 250₴ на місяць.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.