Як отримати грошову допомогу українцям через “Приват24”, “Ощад-24/7” чи Укрпошту

Уряд поділився інформацією на рахунок того, як отримати допомогу від державних та міжнародних організацій всього за декілька кліків. Найчастіше з такими проханнями звертаються літні люди. Тому, якщо у вас є можливість, будь ласка, допоможіть їм.

Для початку потрібно дізнатись реквізити вашої картки у форматі IBAN (це не ті 16 цифр вашої картки). Для цього потірбно перейти в «Приват24» та натиснути натиснути на свою картку для виплат. У верхньому правому натисніть на шестерня налаштувань. Обираємо послугу «Реквізити рахунку». Скопіюйте або перепишіть його. Реквізити починають з літер UA.

Якщо ви не користуєтесь мобільним додатком вашого банку, ви можете скористатися терміналом або зателефонувати на гарячу лінію 3700. Консультант допоможе вам у телефонному режимі. Також онлайн зможуть отримати клієнти Ощадбанк через мобільний додаток. Для цього вам потрібно зайти в Ощад24/7, натиснути на свою картку для виплат, потім – «Сервіси», після чого «Платежі та реквізити». Потім перепишіть чи скопіюйте номер. Не забувайте, що ви можете звернутись до фахівців у відділення. Пам’ятайте, що не всі всіють користуватись смартфонами. Не втрачайте можливість допомогти людям, які дійсно в ній потребують.

Більше того, кошти можна отримати навіть за відсутності  банківської картки. Наприклад, якщо пенсіонери отримували кошти у відділеннях «Укрпошти». Для цього, заповнюючи заявку, потрібно вказати, що «У мене немає банківського рахунка». Попередньо в заяві людина вказує свої паспортні дані, адресу проживання, які є ключем при отриманні грошей.

Після цього допомога буде наразовуватись як пенсія, але матиме позначку «Грошовий переказ» на найближчі відділення “Укрпошти”. Після надходження грошей на ім’я користувача працівники відділення сповіщають його про це. Забрати ці гроші людина зможе за наявності паспорта як на пошті, так і вдома, скориставшись послугою листоноші.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.