Пенсія та інші соцвиплати надходитимуть на окрему банківську картку Приватбанка

Увага всім громадянам: буде відкрито новий рахунок, на який буде надходити соціальна виплата. Відкрити цю картку ви зможете у будь-якому банку. Соціальний рахунок — це картка, не яку надходять лише соціальні виплати. Напркилад: пенсії, стипендії, субсидії, декретні виплати, пільги, а також виплати з безробіття. Оформити картку ви зможете майже у всіх банках країни.

Наприклад, «ПриватБанк» пропонує клієнтам до своєї картки підключити й інші виплати такі, як: пенсія та зарплата. Оформити ж саму картку ви зможете за 15 хвилин. З собою потірбно взяти паспорт та індивідуальний податковий номер.

В Ощадбанку клієнтам представлений вибір офомити картку онлайн чи відвідати відділення банку. Для того щоб оформити соціальну карту в Ощадбанку онлайн, слід перейти за таким посиланням: https://www.oschadbank.ua/card/standart

Далі потрібно виконати таку послідовність дій:

  • вказати свій номер телефону;
  • натиснути “Надіслати заявку”.

Після цього залишається чекати дзвінка від працівників банку, які мають зазначити, в який час і де ви можете забрати свою соціальну картку.

UKRSIBBANK також надає клієнтам можливість відкривати соціальні рахунки.

Адже банк укладає договори практично з усіма соціальними органами. Щоб оформити собі картку в UKRSIBBANK, потрібно мати такі ж документи: паспорт та ІПН (індивідуальний податковий номер).

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.