Xiaomi у всі смартфони додали до редактора режим “Pro”

Нові функції системних програм MIUI традиційно не проходять повз нашу увагу, особливо якщо нововведення може протестувати більшість користувачів смартфонів Xiaomi. Як ви зрозуміли з назви сьогодні йтиметься про додаток “Редактор галереї”, який у своїй останній версії отримав майже повноцінний (за мірками мобільних телефонів) режим редагування. Але спочатку, щоб не відволікатися в процесі оповідання, коротко розповім про інші, менш великі оновлення.

Додаток “AOD”, що відповідає за активний екран (доступний на смартфонах з Amoled екранами), отримав оновлення, в якому було покращено продуктивність і стабільність роботи.

У новій версії галереї для Android під назвою “QP Gallery” розробники оптимізували процеси, що відповідають за видалення кешу зображень, завдяки чому програма стала ефективніше звільняти пам’ять смартфона.

Згадки заслуговує і можливість відкладеного завантаження, через яке кеш зображень не створюється, поки ви не відкриєте картинку на весь екран. І нарешті програма “Cleaner” (не глобальна версія) перейшла на 64-бітний формат. Усі файли знайдете за посиланням нижче, а я переходжу до розповіді про нові функції “Редактора галереї” MIUI.

Після інсталяції оновлення відкрийте будь-яке відео та натисніть кнопку “Edit” (Редагувати). Смартфон попросить почекати кілька секунд, після чого вам потрібно буде повторно натиснути на вказаний раніше розділ.

Потім поруч зі смужкою відео з’явиться кнопка “Pro”, яка дозволяє перейти до нового режиму редагування.

Натискаєте на неї смартфон попереджає про те, що всі незбережені зміни будуть втрачені, далі потрібно натиснути на кнопку “Switch” і режим “Pro” буде активований. У розділі “Templates” (шаблони) знаходяться готові збірки корекції кольору, ефектів і музики, перемикаючись між ними можна швидко вибрати стиль і настрій майбутнього ролика.

Після того як стиль вибраний натисніть на кнопку “Editor” щоб потрапити в меню, де можна налаштовувати переходи між склейками, ефекти зміни кадру і саундтрек, майже як професійних додатках. Вибравши потрібний момент на відео, натисніть на білу область доріжки та відкриється розділ із безліччю переходів (більше двадцяти). Можете вибрати будь-який, що сподобався, при цьому на екрані буде показано, як саме він виглядатиме на готовому відео.

Додавати відео можна за допомогою кнопки “Плюс”.
Таким чином, обходячись лише можливостями “Pro” режиму можна створювати якісні відео з ефектами, текстом та музикою, які зазвичай доступні лише у професійних відеоредакторах.

Крім цього в новій версії програми було покращено продуктивність і швидкість обробки фотографій, а також виправлено кілька помилок.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.