Китайський гібрид iPhone 13 Pro та Xiaomi Mi 11 Ultra здивував своєю нахальністю

Китайський бренд LeBest нещодавно анонсував незвичайний смартфон під назвою Pepsi X14 Pro Max. Дизайн камери він скопіював у iPhone 13, а додатковий екран на задній кришці – у Xiaomi Mi11 Ultra. І, як виявилось, на цьому перелік запозичень не закінчується: зокрема, виробник не посоромився використовувати навіть рекламні матеріали іншої компанії.

Рекламне зображення Pepsi X14 Pro Max

На дивовижну схожість промоматеріалів новинки з раніше опублікованими банерами Xiaomi Civi 1S звернули увагу користувачі соціальної мережі Weibo. Трохи пізніше, відповідаючи на одне з таких повідомлень, продуктовий менеджер лінійки Civi Сінь Сінь заявив, що був «приголомшений». Втім, офіційних коментарів з боку керівництва бренду з цього приводу поки що не було опубліковано.

 

Рекламне зображення Xiaomi Civi 1S

Щодо самого Pepsi X14 Pro Max, смартфон побудований на базі процесора Unisoc T610. Він оснащений накопичувачем на 256 ГБ (обсяг ОЗУ виробник не вказав), 6,5-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+, а також потрійною камерою з головним сенсором на 16 Мп.

Відмінною рисою моделі став невеликий допоміжний екран праворуч від заднього модуля. Вендор також заявляє про підтримку смартфоном 40-ватної технології швидкої зарядки, наявність бічного сканера відбитків пальців та сервіси HUAWEI з коробки. Ціна неординарного гаджета у Китаї складає 999 юанів (близько $148).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.