Топ 5 смартфонів Xiaomi з найкращою автономністю: рейтинг 2022 року

Автономність – одна із сильних сторін смартфонів Xiaomi та її суббрендів Redmi та POCO. Більшість моделей мають акумулятори на 5000 мАч і навіть більше і здатні похвалитися тривалим часом без підзарядки. У новому добірці ми назвали п’ять найкращих смартфонів Xiaomi з найбільшим акумулятором із тих, що зараз можна купити на ринку.

Xiaomi 11T


Xiaomi 11T, що дебютував у жовтні 2021 року, виділився буквально по всіх напрямках, у тому числі завдяки своєму потужному процесору MediaTek Dimensity 1200, який забезпечує плавну роботу без різких стрибків температури.

А одна з найкращих особливостей Xiaomi 11T – це його батарея ємністю 5000 мАг, завдяки якій смартфон може пропрацювати до 31 години без заряджання при середній завантаженості. При використанні апарату в помірному режимі автономність зростає до двох з половиною днів. Окремо варто згадати підтримку 67-ватної швидкої проводової зарядки. Повна зарядка акумулятора займає лише 40 хвилин.

Redmi Note 11 Pro 5G/POCO X4 Pro 5G


Це, по суті, той самий смартфон, але з різним дизайном і ціною. Тому пропонуємо розглядати Redmi Note 11 Pro 5G та POCO X4 Pro 5G як один апарат, тим більше що ємність батареї в обох випадках однакова.

Усередині цих смартфонів встановлена ​​батарея на 5000 мАч з чудовою оптимізацією, яка у поєднанні з енергоефективним процесором Qualcomm Snapdragon 695 5G забезпечує високу автономність. Крім того, обидві моделі підтримують 67-ватну швидку зарядку, що дозволяє повністю зарядити їх менше ніж за годину.

POCO M4 Pro 5G


Цей представник суббренду POCO теж може похвалитися рекордною автономністю завдяки батареї на 5000 мАг та швидкій зарядці на 30 Вт. Без заряджання він зможе прожити до двох днів.

Завдяки технології швидкого заряджання заповнити ємність батареї можна приблизно за годину. І не варто боятися, що використовуючи весь потенціал встановленого всередині чипа MediaTek Dimensity 810 ви розрядите акумулятор в нуль.

Redmi Note 10S


Ця модель є практичним смартфоном Xiaomi з батареєю на 5000 мАг і довгим часом роботи без підзарядки. Він базується на чіпсеті MediaTek Helio G95, який практично не нагрівається навіть при високих навантаженнях, наприклад, в іграх.

Автономність Redmi Note 10S сягає 30 годин. А 30-ватна зарядка дозволяє заповнити заряд за 80 хвилин.

POCO X4 GT


Завершує добірку мабуть найкращий смартфон Xiaomi з погляду ємності батареї та автономності. Він живиться від акумулятора на 5080 мАг та підтримує 67-ватну зарядку. При інтенсивних навантаженнях автономність пристрою досягає рекордних за мірками конкурентів 28 годин.

При помірному навантаженні смартфон протримається без зарядки до двох днів. А лише 15 хвилин підключення до мережі збільшать заряд батареї на 50%. І не можна не визнати, що багато в чому своєю високою автономністю POCO X4 GT завдячує енергоефективному та продуктивному процесору MediaTek Dimensity 8100, який не перегрівається і не швидко розряджає батарею навіть при інтенсивних навантаженнях.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.