Грошова допомога 6600 гривень для пенсіонерів: як отримати

Уряд звернувся з важливим оголошенням до своїх громадян. Річ у тім, що пенсіонери нашої країни можуть отримати фінансову допомогу у 6600 грн. Звичайно, це добре, що навіть пільгам повномасштабної віни громадяни матимуть змогу отримати грошову підтримку. Для цього потірбно лише подати свою заявку у державній платформі «єДопомога».

На головній сторінці чату ви зможете спостерігати категорію «Виплати від міжнародних організацій». Потім натискаєте на кнопку «Заповнити заявку на допомогу». Після цього на екрані звявиться з’явиться анкета, куди заявнику треба вписати необхідну інформацію про себе.

В «Соціальному статусі» оберіть категорію  «Пенсіонер». Далі вказуєте необхідну особисту інформація. А саме  персональні дані: прізвище, ім’я, по-батькові; ідентифікаційний код; дата народження; номер телефону, за яким можна зв’язатися.

Ви також повинні надати документ, який буде підтверджувати вашу особу. Зазвчиай, громадяни для отримання допомоги надають паспорт громадянина України.  Ви також можете пред’явити свідоцтво про народження (у випадку з дітьми), посвідчення водія, посвідку на проживання тощо.

Якщо на утриманні в заявника є неповнолітні особи (або недієздатні), то це також варто вказати в анкеті. Треба додати й інформацію про IBAN (міжнародний номер банківського рахунку): саме на цей рахунок будуть надходити соціальні виплати. Коли вся інформація заповнена, варто перевірити правильність даних та натиснути “Надіслати заявку”.

Міністерство соціальної політики здійснить верифікацію даних заявника з використанням інформації з державних реєстрів та бази даних. Після цього дані передадуть на розгляд міжнародних організацій, які надають допомогу українцям.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.