Huawei випустила гігантський розумний телевізор: ціна вражає

У рамках великої презентації в Китаї Huawei показала три нові смарт-телевізори, включаючи флагманський Vision S86 Pro. Виробник обіцяє якісну картинку на величезній діагоналі, потужний звук та велику кількість розумних функцій.

Huawei Vision S86 Pro оснащується 86-дюймовим екраном з частотою оновлення 120 Гц, 92-відсотковим покриттям колірного простору DCI-P3 і точністю кольору Delta E < 2. Виробник заявляє, що завдяки рамкам товщиною всього 2,7 міліметра 8 пристрої. Крім того, матриця має покриття антивідблиску. У верхній частині телевізора розташовується камера з механічною шторкою – вона служить для здійснення відеодзвінків і використовується різними програмами з розпізнаванням жестів та рухів людини.

Vision S86 Pro працює під керуванням нової операційної системи HarmonyOS 3: на телевізорі можна отримати доступ до програм зі смартфона, а останній може виступати пультом керування. При цьому самі програми адаптуються під великий екран, змінюючи інтерфейс для оптимізації контенту, що відображається. Є також можливість розділити екран навпіл і працювати одночасно з двома програмами.

 

Huawei заявляє про використання шестиканальної стереосистеми у самому телевізорі. Крім того, до нього можна підключити бездротове з’єднання з мінімальною затримкою чотири колонки, отримавши таким чином справжній 5.1-канальний звук.

Вартість Huawei Vision S86 Pro складає 2072 долари.

Huawei також показала пару більш компактних, простих та доступних смарт-телевізорів: 55-дюймовий Vision S55 за $488 та 65-дюймовий Vision S65 за $636.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.