Офіційно представлені вбивці Apple Watch від realme з функцією дзвінків за 44 долара

Відбулася презентація третього покоління розумного годинника realme Watch. У порівнянні з попередніми моделями вони отримали екран збільшеного розміру та очікувану функцію відповіді на дзвінки без використання смартфона. Крім того, годинник підтримує більше сотні типів тренувань.

Нові realme Watch 3 оснащуються 1,8-дюймовим LCD-дисплеєм з роздільною здатністю 286х240 пікселів і яскравістю 500 ниток, прикритим зігнутим з боків загартованим склом. Годинник виконаний у металевому корпусі з плоскими гранями. Заявлено захист від води за стандартом IP68.

Наявність вбудованих динаміків і мікрофонів дозволяє відповідати на дзвінки безпосередньо з годинника. Підтримується функція шумоподавлення з урахуванням ІІ. Годинник вміє в автоматичному режимі вимірювати частоту серцевих скорочень в режимі реального часу, рівень кисню в крові (SpO2), якість сну, кількість кроків, калорії та інші параметри фізичної активності.

Виробник заявляє про підтримку більш ніж 110 спортивних режимів, серед яких ходьба на вулиці та в приміщенні, біг на вулиці та в приміщенні, їзда на велосипеді, йога, силові тренування, баскетбол, еліптичний тренажер та інші.

За допомогою годинника можна керувати музикою на смартфоні, переглядати вхідні повідомлення, прогноз погоди. На одному заряді вони можуть працювати протягом тижня.

У продаж realme Watch 3 надійдуть 2 серпня за ціною 44 долари.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.