iPhone 13 Pro та Xiaomi Mi 11 Ultra в одному смартфоні за 5700 гривень

Камера LeBest X14 Pro Max виглядає як камера iPhone 13 Pro, а поруч із нею розміщений додатковий екран. У Китаї представлено смартфон LeBest X14 Pro Max. Судячи з назви, розробники дійсно рівнялися на кращих, інакше як пояснити в пристрої риси iPhone 13 Pro і Xiaomi Mi 11 Ultra?

Із iPhone новинку ріднить виконання блоку камери, а з пристроєм Xiaomi – наявність додаткового екрану праворуч від цього блоку. З’єднані ці модулі якось непоказно, ніби одного з них спочатку не мало бути.


Крім зовнішнього вигляду, новинка більше нічим не схожа на флагмани Apple і Xiaomi. LeBest X14 Pro Max побудований на бюджетній платформі Unisoc T610, наділений екраном IPS з діагоналлю 6,5 дюйма та роздільною здатністю 2340 х 1080 пікселів, 8-мегапіксельною фронтальною камерою та основною – з головним датчиком роздільною здатністю 16 Мп.


LeBest X14 Pro Max підтримує зарядку потужністю 40 Вт та оснащений бічним сканером відбитків пальців. Цікаво, що пристрій розрахований на використання Huawei Mobile Services – альтернативи сервісам Google. Товщина смартфона – 9 мм, ціна – 150 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.