Українці можуть отримати з “Дії” 50000 гривень

Уряд країни повідомив громадянам дивовижну новину: українці можуть отримати допомогу до 8 млн.грн. на відкриття власної справи. Тому, якщо ви плануєте відкривати власну справу, майте на увазі, що ви можете отримати грант від держави. Програма «єРобота» стартувала 1 липня. Кожна справа передбачає свій розмір допомоги. Наприклад:

  • на садок (до 400 тис. грн);
  • на власну справу (від 50 до 250 тис. грн.);
  • на переробне підприємство (до 8 млн грн.);
  • на теплицю (до 7 млн. грн.).

Всі подробиці ви можете дізнатись у державному порталі «Дія». Заявку на отримання допомоги зможуть подавати як фізичні, так і юридичні особи. Також важливою умовою аби громадянин не перебував та не працював на території Криму та інших окупованих територіях. Крім того, аби отримати гран ви не повинні мати жодної співпраці з коаїнами-агресорами, не підпадати під економічні та інші санкції, не перебувати у стадії ліквідації, не бути банкрутами та не мати боргів перед бюджетом.

Отримані кошти ви зможете витратити на придбання матеріалів та сировини які передбачені бізнес-планом;  придбати обладнання для бізнесу; організувати лізинг обладнання (крім мотоциклів, авто та інших власних транспортних засобів); або ж оплатити оренду нежитлового приміщення – з цією метою передбачено до 25% розміру гранту.

Після того, як ви подасте заявку її розгляне комісія, яка винесе рішення щодо кожного із запропонованих проектів.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.