Xiaomi більше ніколи не буде оновлювати деякі моделі: список

Компанія Xiaomi оновила перелік продуктів EOL (End of Life — з життєвим циклом, що минув), до нього увійшли два екс-флагмани Redmi — K20 і K20 Pro. Ці смартфони вже більше ніколи не оновлюватимуться. Причому йдеться не тільки про звичайні оновлення прошивки, що усувають різні помилки, а й про оновлення безпеки Android.

Redmi K20 та Redmi K20 Pro вийшли у травні 2019 року. Політика Xiaomi така, що абсолютна більшість смартфонів отримує оновлення прошивки та безпеки лише протягом двох років, і ось зараз якраз настав час припинення підтримки екс-флагманів, хоча власними силами вони цілком ще працездатні. Xiaomi часто критикують за вкрай малі терміни програмної підтримки своїх продуктів – особливо на тлі Samsung та Apple.

Xiaomi також оголосила, що з сьогоднішнього дня припиняє роботу над бета-версіями прошивки MIUI для Xiaomi CC9 Pro, Redmi K30 5G, Redmi K30i 5G, Redmi K30, Xiaomi 10, Xiaomi 10 Pro, Redmi K30 Pro, Xiaomi. Всі вони продовжать отримувати фінальні оновлення протягом тривалого періоду часу, але з сьогоднішнього дня жодних нових функцій для цих моделей у MIUI не буде реалізовано. Так само ці моделі не отримають MIUI 13.5, коли вона вийде. По суті ці вісім смартфонів на черзі включення до переліку EOL, проте трапиться це ще не скоро.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.