«ПриватБанк» знизив курс долара

Клієнти «ПриватБанку» були шоковані, коли дізнались, що багк має найвищий курс долара серед усіх інших. Тому, фінансова установа 15 липня знизила курс валюти у відділеннях до 37,60 грн, а для власників карток – до 36,36 грн/долар. Хоч курс впав лише на 20 копійок, але це вже істотні зміни.

А от з євро інша ситуація — валюта подорожчала на 30 копійок – до 38 грн/євро. Картковий курс євро опустився до рівня долара – 36,36 грн/євро. Англійські фунти зросли до 42,7 грн. Продати долар в банку можна за курсом 37,00 грн, а євро – 36,50 грн. В інших банках в середньому курс долара становить

37 грн у купівлі та 37,72 грн у продажу.

Національний Банк України продовдує тримати доларову позначку на 29,25 грн, а євро — до 29,27 грн. У травні банки отримали змогу ставити свій власний курс, а от в «Приваті» він залишається найвищим. Попри скарги клієнтів банк відповвв, що встановлюють курс валют на основі рекомендацій НБУ, а також з огляду на ситуацію на ринку.

Найпомітніше коливання курсу відчують громадяни за кордоном, які отримують зарплати в гривнях, а також IT-спеціалісти та інші, хто отримує зарплати в доларах.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.