“Київстар” роздає допомогу українцям: як отримати

З початку війни мобільні оператори всіляко намагаються допомагати абонентам як в Україні, так і за кордоном. Наприклад, оператор «Київстар» презентував своїм клієнтам нову безкоштовну акцію, якою можуть скористатись всі бажаючі.

Абоненти передоплати до кінця літа можуть отримати вдвічі більше послуг, ніж має їх тарифний план. Бізнес-клієнти та контрактні абоненти матимуть змогу підключити додаткові хвилини та трафік. Оператору важливо, аби абоненти у такий складний час були на зв’язку, адже боротьба ще не закінчилась. Багатьом важливо бути в мережі, де здійснюють благодійні збори та шукають зниклих родичів. Тому, оператор вирішив надавати своїм абонентам набагато більше послуг до кінця літа без доплати.

Наприклад, абоненти передплати з тарифом LOVE UA, які підключать акцію, отримають додатково 2400 хвилин для дзвінків на всі українські мережі та 24 ГБ мобільного інтернету. А бізнес- та контрактні клієнти – додаткові 100 хвилин для дзвінків по Україні та 5 ГБ інтернету. До кінця літа буде діяти акція “Вдвічі більше” для клієнтів передоплати, а для бізнесових та контрактних клієнтів – акція “Більше хвилин і гігабайтів”, які кожного місяця можна активувати. Київстар не стягуватиме додаткової плати за збільшення обсягу послуг.

Щоб підключити акцію вам потрібно відвідати магазин оператора, завантажити додаток «Мій Київстар» та підключити можливість в ньому, відправити *222# або зателефонувати за безкоштовним номером 222.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.