ПриватБанк відкрив нову програму виплат для дітей та пенсіонерів

Військові пенсіонери отримали можливість оформлювати картки та отримувати виплати у державному ПриватБанку. Це стало можливим завдяки новій редакції закону про пенсійне забезпечення осіб, звільнених із військової служби. Крім отримання виплат, люди зможуть на повну користуватися всіма послугами установи та функціями мобільного банкінгу.

Оформляти картку потрібно обов’язково у відділенні. Необхідно мати з собою паспорт та ідентифікаційний код. Після відкриття рахунку необхідно підписати заяву про переведення пенсії. Далі ПриватБанк самостійно узгоджує всі формальності із Пенсійним Фондом.

ПриватБанк має найбільшу кількість клієнтів в Україні, а перелік пенсіонерів, які отримують свої виплати, перевищує 4 мільйони осіб.

З 27 червня ПриватБанк почав виплачувати допомогу для внутрішньо переміщених осіб, яким виповнилося від 14 до 18 років. Йдеться про допомогу від ООН World Food Programme або WFP, на яку претендують підлітки, які змушені залишити свої будинки через бойові дії. Для тих, кому лише 16 років, перекази здійснюються через Western Union, тому діти обов’язково мають оформити картку для виплат від ПриватБанку. Розмір допомоги – 2200 грн.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.